string (13) " asd"
        asd
Volum de poezie - vanzare in scop umanitar - Recomandari - Milostenie.ro

Volum de poezie - vanzare in scop umanitar


 

  "Volumul Călimara cu ambrozie reprezintă un amalgam de sentimente ale unui suflet impresionat de albul din negru, de frumosul din urât, de zâmbetul din spatele lacrimilor. Este o călătorie printre rimele ce oferă o muzicalitate aparte sau printre versurile albe care emană autenticitate. Temele abordate sunt diverse și încărcate de emoție, emoția de a trăi în actualitatea diafană. Emoția de a mai putea contempla o carte, un vers, o trăire și o bucurie supremă care ajunge să fie îngrădită de tumultul tehnologiei prezentului. Trebuie să ne întoarcem la frumos, la rădăcinile strămoșești, să păstrăm vie cultura și literatura română, să atragem generația mea și cea viitoare spre ceea ce moștenim mai frumos." (Ramona Ion)

  Volumul de poezie 'Calimara cu ambrozie' are ca autoare o tanara tenace in varsta de doar 20 de ani, cu mari dificultati familiale, dar cu o mare credinta si un mare dar, cel al scrierii frumoase. Volumul a fost conceput si este vandut exclusiv pentru a-si ajuta familia cu cinci copii, aflata intr-o situatie financiara extrem de dificila.
   Venitul familiei fiind de doar 500 de lei, au multe datorii la întreținere (riscând sa fie dați afara din locuința) dat si multe necesități după nașterea celui de-al 5-lea copil – de doar 3 luni. Ramona este fiica cea mai mare a familiei,  fiind studentă in anul I la Universitatea Politehnica din Iasi, cu rezultate scolare foarte bune.
   Aceia dintre dumneavoastră care pot si doresc sa ii sprijine financiar, o pot face prin virarea oricărei sume de bani  în următoarele conturi .


Banca BCR Cont in lei pe numele Ion Ramona: RO32RNCB0044142036000001
Banca BRD Cont in lei pe numele Ion Ramona: Cod Iban: RO33BRDE070SV29123700700
Banca BCR Cont in euro:    RO75RNCB0044142036000003COD SWIFT:   RNCB RO BU


Publicat la editura Fundatiei  Crestine Arsenie Boca, volumul este al doilea din seria de creatii ale Ramonei Ion. Daca doriti sa comandati cartea pentru a va fi livrata, va rugam sa efectuati comanda la urmatorul link: