string (13) " asd"
        asd
Vizitati magazinul online al atelierului Motivation - Recomandari - Milostenie.ro

Vizitati magazinul online al atelierului Motivation

Magazin online
 

   Fundația Motivation România este o organizație neguvernamentală, nonprofit, care există din 1995 pentru a veni în sprijinul persoanelor cu dizabilități din România prin programe care pun accent pe integrarea socială, educațională și profesională. În 2003, am demarat programul Impact, în cadrul căruia oferim servicii de îngrijire în comunitate pentru copiii cu dizabilități dezinstituționalizați.
   Astăzi, 27 de copii și tineri trăiesc, ca într-o familie, în cinci case de tip familial Motivation situate în județul Ilfov. Una dintre principalele noastre preocupări este să ne asigurăm că fiecare dintre ei primește îngrijirea potrivită, educația și sprijinul de care are nevoie pentru a-și valorifica potențialul. Scopul nostru este să le oferim oportunitatea de a avea o viață cât mai bună. Acești copii și tineri beneficiază de recuperare medicală și psihologică în centrul nostru de zi, primesc sprijin educațional și învață să deprindă abilități pre-profesionale în atelierul de terapie ocupațională și în sera de la Clinceni.

   În micul nostru atelier de terapie ocupațională, în fiecare zi, tinerii cu dizabilități ajută la confecționarea de produse decorative și bijuterii unicat sau în serie mică. Aici, se confecționează felicitări din hârtie manuală, lumânări, obiecte din ipos, lut și fimo. Tinerii noștri au învățat tehnici de lucru diverse și au început să ajute substanțial la realizarea unei game largi de obiecte hand-made, de serie mică sau unicat.

   Pentru ei, fiecare obiect șlefuit cu grijă, pictat sau cusut manual înseamnă încă o șansă de a fi apreciați și acceptați.
   De aceea, alegând un cadou pentru tine sau cineva drag, recunoști abilitățile tinerilor cu dizabilități de la Motivation. Pe rafturile magazinului nostru virtual găsești bijuterii și obiecte decorative handmade din fetru, fimo, lemn sau porțelan confecționate cu multă grijă, cu ajutorul tinerilor din atelier.

Adresa magazinului online: http://www.motishop.ro/catalog-terapie

Magazin Online


Va asteptam cu drag!