string (13) " asd"
        asd
Sunt in nevoie. Cum sa obtin ajutorul? - Utile - Milostenie.ro

Sunt in nevoie. Cum sa obtin ajutorul?


Scopul nostru
 
Milostenie.ro este un site crestin-ortodox, care functioneaza pe principii simple: iubirea de semeni, bunatatea, mila, intrajutorarea, onestitatea, adevarul si in primul rand credinta in Dumnezeu. Aceasta pagina s-a nascut pentru a veni in ajutorul celor multi si lipsiti, al celor bolnavi si singuri.

Cui ne adresam
 

Pagina noastra va directiona ajutorul celor milostivi catre urmatoarele categorii:
- Familii si grupari familiale cu dificultati in a-si mentine un trai decent sau care se afla in situatii de criza.
- Persoane singure cu situatie sociala dificila: persoane cu handicap, persoane varstnice,  persoane bolnave care nu se pot intretine, persoane fara locuinta
- Cazuri medicale urgente: persoane cu boli grave care au nevoie de sustinere financiara pentru tratamente urgente sau de durata
- Centre de asistenta sociala si asezaminte sociale ce functioneaza sub tutela Bisericii Ortodoxe Romane
- Comunitati defavorizate din Romania, ajutate de biserica
- Lacasuri ortodoxe in curs de constructie sau reabilitare (manastiri si biserici)
- Asociatii si fundatii cu proiecte si activitati in domeniul intrajutorarii sociale
 
Cum sa obtin ajutor
 
Daca familia dumneavoastra trece printr-o perioada de lipsuri sau ati ajuns intr-o situatie care nu va permite conditiile minime de trai, aveti posibilitatea sa cereti ajutor vizitatorilor si membrilor Milostenie.ro constand in articole de necesitate, de folosinta mai indelungata: obiecte de mobilier, electrocasnice, articole de uz casnic si gospodaresc, articole pentru sugari si copii mici etc.
   
Daca faceti parte dintr-o familie numeroasa cu venituri mici, daca aveti in intretinere o persoana bolnava sau daca doriti sa ajutati un asemenea caz, puteti solicita donatii de produse si articole de consum: alimente, imbracaminte si incaltaminte, medicamente si articole tehnico-medicale, rechizite si articole scolare, consumabile pentru sugari si bebelusi etc.
   
Daca va aflati intr-o situatie dificila si cautati ajutor constand in diverse servicii, puteti apela la vizitatorii sau membrii Milostenie.ro. Serviciile poate fi din urmatoarele categorii: ajutor fizic pentru persoane singure in varsta, bolnave sau cu handicap, consiliere pshihologica, medicala, juridica sau alte specialitati, servicii tehnice sau de transport, voluntariat pentru diverse proiecte sociale.
   
.......................................................................................................................................
 Atentie!  Inscrierea unei cereri pe pagina Milostenie.ro trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii din partea solicitantului: onestitatea, corectitudinea informatiilor si necesitatea reala a obiectelor si serviciilor solicitate. Vizitatorii Milostenie.ro, cat si administratorul paginii isi rezerva dreptul de a face verificari si de a refuza ajutorul sau publicarea anuntului in cazul suspiciunilor de fals sau abuz de incredere.