string (13) " asd"
        asd
Magazin cu remedii naturiste - Manastirea Paltin - Recomandari - Milostenie.ro

Magazin cu remedii naturiste - Manastirea Paltin

Leacuri_Naturiste_Manastire_Paltin_Petru_Voda   Zona cu o puritate deosebită a Muntelui Ceahlău a atras din cele mai vechi timpuri culegătorii de plante medicinale. În ultimii ani, după ce s-a înfiinţat laboratorul de plante medicinale, cele două mănăstiri ctitorite de Părintele Justin Pârvu în satul Petru Vodă au devenit o atracţie permanentă pentru cei care, pe lângă bolile sufletului, vor să-şi trateze şi bolile trupului cu leacurile preparate de maicile Mănăstirii Paltin.
 
   Magazinul online al mănăstirii comercializează următoarele produse: tincturi compuse şi simple, siropuri, uleiuri, creme, preparate oftalmice, frecţii, inhalant, pernuţe cu pedicuţă.
   Se mai pot prepara tincturi, la cerere, pentru diverse afecţiuni: spondilită anchilopoetică, poliartrită reumatoidă, sinuzită, tumori, gută, alcoolism, tabagism, epilepsie, psoriazis, alopecie, colon iritabil, memorie, stres, emotivitate, guşă Hashimoto, pancreatită, afecţiuni splină, abcese dentare, fertilitate la bărbaţi şi la femei, boli autoimune, mătreață, etc.
 
   Comenzile se pot face la următorul link, completând un formular de comandă: http://www.paltin-petruvoda.ro/laborator/
 
Observații:
- Tincturile se pot administra ca atare sau diluate în puţină apă sau ceai (50 – 100ml), de preferat înainte de masă cu jumătate de oră.
- Când sunt recomandate tincturi pentru mai multe afecţiuni, atunci fie se face tratament în perioade diferite, fie se iau la o diferenţă de jumătate de oră una de cealaltă în aceeaşi perioadă.
- Durata unui tratament trebuie să fie de 3 săptămâni, urmată de o pauză de 1-2 săptămâni, după care se poate relua tratamentul.
- La copii, dozele administrate sunt: 9 – 14 ani – ½ din doza adultului;
- Tincturile, în general, nu sunt recomandate femeilor însărcinate sau care alăptează.