string (13) " asd"
        asd
Gradinita si scoala 'Sfintii Martiri Brancoveni' Constanta - Recomandari - Milostenie.ro

Gradinita si scoala 'Sfintii Martiri Brancoveni' Constanta

Scoala Crestina ConstantaŞcoala Brâncovenească – grădiniţă, şcoală primară, gimnaziu

Şcoala “Sfinţii Martiri Brâncoveni”, proiect al Fundaţiei „Sfinţii Martiri Brâncoveni” din Constanţa, doreşte să ofere copiilor o educaţie creştină de calitate, în care se împleteşte armonios deprinderea aptitudinilor intelectuale şi practice cu formarea caracterului.

Şcoala s-a înfiinţat în anul 2005 cu binecuvântarea Arhiepiscopiei Tomisului şi Dobrogei ca o unitate de învăţământ cu specific creştin–ortodox, bucurându-ne de ocrotirea duhovnicească a Părintelui Arhimandrit Arsenie Papacioc de la Mânăstirea Sf. Maria – Techirghiol. De asemenea, avem o strânsă colaborare în scopul educaţiei creştine cu Mănăstirea Sf. Ioan Casian şi cu exarhul Dobrogei, Protosinghel Iustin Petre.


Scoala Crestina Brancoveneasca Constanta


 

Viziune
 
Specificul şcolii noastre între alte şcoli private este dat de perspectiva generală a pedagogiei creştin-ortodoxe asupra educaţiei, precum şi de valorificarea tradiţiilor culturale româneşti în conţinuturile învăţământului. Considerăm că o educaţie de calitate nu poate face abstracţie de dimensiunile sufleteşti profunde. Acest specific se va materializa într-o susţinută activitate educaţională, care va însoţi firesc demersul instructiv, având ca scop formarea caracterelor copiilor.

Şcoala noastră doreşte să ofere copiilor un mediu neviciat de imoralitatea în creştere a societăţii noastre, dând posibilitatea încolţirii şi rodirii virtuţilor creştine şi implicit a unei vieţi morale armonioase. Copilul Brâncovean trebuie sa fie:
 
1. ÎNŢELEPT, să gândească bine când ia o hotărâre, pentru ca ea să fie bună. Hotărârea trebuie luată repede şi dusă la capăt!
2. BLÂND – să nu răspundă cu mânie şi răutate.
3. VOIOS – aşa să vină la şcoală şi oriunde ar merge.
4. DREPT cu ceilalţi copii şi cu toată lumea.
5. CURAJOS şi HOTĂRÂT în decizii.
6. DIBACI, adică orice treabă să o ducă la bun sfârşit, întrebuinţând căile cele mai inteligente.
7. CUVIINCIOS cu toată lumea.
8. CUMPĂTAT ÎN TOATE – vorbă, îmbrăcăminte, mâncare, etc.
9. NEMINCINOS.
10. PUNCTUAL, să nu întârzie la şcoală sau alte activităţi.
11. cu INIMĂ BUNĂ. Să nu vină la şcoală cu gând de sfadă, de răutate, căci la Şcoala Brâncovenească nu are voie să se certe nimeni.
12. păstrător al ARMONIEI în şcoală cu colegii şi cadrele didactice.
 
Pentru înscrieri sunaţi la 0760.277.752 / 0726.309.556
Email: scoala_brancoveneasca@yahoo.com
Adresa: 1 Mai, nr. 44, etaj (în incinta Gr. Şc C.A. Rosetti)
Director: Pr. Prof. Adrian Chiagă