string (13) " asd"
        asd
Ferma ecologica la Manastirea Ivanesti, Vaslui - Recomandari - Milostenie.ro

Ferma ecologica la Manastirea Ivanesti, Vaslui
Mănăstirea "Naşterea Sf. Ioan Botezătorul" este situată în comuna Ivăneşti, la 35 km vest de oraşul Vaslui şi la 3,5 km de şoseaua naţională DN 2F Vaslui - Bacău (la 54 km distanţă de oraşul Bacău ). Aşezământul este construit pe un platou înalt, înconjurat la N-V de pădure de foioase, iar în partea de S-V avem în depărtare un tablou foarte pitoresc, cu satele comunei Voineşti în vale.

Ferm
ă agricolă si micro-fermă de animale

La ferma noastr
ă produsele pe care le cultivăm sunt ecologice. O sănătate bună pentru fiecare înseamnă în primul rând o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată. Cei doritori de produse naturale, ne pot contacta pentru mai multe detalii.
In afar
ă de ferma agricolă, am realizat o mică fermă de animale, unde creştem vaci, viţei şi porci pentru lapte şi carne. Văcuţele noastre pasc pe imaşul nostru care are o suprafaţă de peste 20 ha şi care nu a fost tratat cu îngrăşăminte chimice sau alte substanţe niciodată. Doritorii pot găsi la mănăstire produse tradiţionale de lapte de vacă, capră sau oaie sau ne pot contacta pentru realizarea produselor tradiţionale preferate.Alături de vaci, mai creştem viţei şi porci pentru carne, tot în condiţii ecologice. Aveţi posibilitatea să aveţi propriul animal pe care sa vi-l creştem ecologic. Puteţi să contractaţi un animal cu noi pe care să îl creştem, apoi în preajma sărbătorilor să fie sacrificat şi preparat, obţinând astfel produse tradiţionale şi ecologice apreciate de toata lumea.
Prepeli
ţele sunt căutate pentru ouăle lor cu calităţi tămăduitoare recunoscute, cât şi pentru carnea lor.Canisă

Canisa noastră cu caini de rasă ciobaneşti mioritici şi samoyed vă şsteaptă să o vizitaţi. Pentru puişori, contactaţi-ne primavara sau toamna.

Cainii Samoyed sunt foarte activi si le place sa participe la toate activitatile vietii cotidiene

Pentru orice informaţii, vă aşteptăm să ne contactaţi:

Adresa
Comuna Iv
ăneşti
Cod 737300
Jude
ţul Vaslui

Telefon : 0740 781.562, 0732 123.904
Email: contact@manastireaivanesti.ro
Web: www.manastireaivanesti.ro